Chefredaktør Maria Ressa modtog 90 trusler i timen, efter at hun havde beskrevet konsekvenserne af den filippinske præsident Rodrigo Dutertes krig mod narkotika. Filippinerne er et af verdens farligste lande for journalister, og det er fortsat med livet som indsats, at journalister rapporterer om krig og korruption rundt omkring i verden, ifølge den nye bog ‘Defending Journalism’.
Avocadoerne og det store vandtyveri
Mærsk og det livsfarlige affald i Bangladesh
Forretning på forbudt land
Vaniljens skjulte pris – Bundløs gæld og børnearbejde
Arrow
Arrow
Slider

Udviklingskroner i skattely

Den skjulte pris for dåsetomater

Myanmars illegale tømmer kommer til Danmark

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch' fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.