Uafhængig journalistik er vigtigere end nogensinde før. Men uden din hjælp kan det ikke lade sig gøre.

Priser

2020

Danwatch og TV2 modtog Foreningen for Undersøgende Journalistiks metodepris for afsløringerne af dansk eksport af militært udstyr, der er blevet anvendt i Yemen-krigen. Metodeprisen går til et projekt, der har benyttet sig af særligt originale eller forbilledlige metoder i det journalistiske arbejde. “Journalisternes metodiske arbejde er inspirerende og forbilledlig,” lød det blandt andet i juryudtalelsen.

2018

”[Danwatch får prisen] for at have skabt et uafhængigt, undersøgende medie med fokus på ansvar i den globaliserede økonomi og for at have vist nye veje for, hvordan journalistik finansieres og skabes i samarbejde med andre medier.” Fra juryudtalelsen.

2017

“Danwatch har gennem de sidste ti år leveret en lang række historier der har sat fokus på problemstillinger omkring danske virksomheders, pensionselskabers og kommuners aktiviteter og samfundsansvar i forhold til udviklingslande med særligt fokus på CSR, arbejdsforhold, menneskerettigheder og investeringer.” Udtalelse fra CISUS’s bestyrelse.

2015

”DANWATCH får årets pris for sin vigtige rolle som CSR-vagthund i arbejdet med at fremme virksomheders samfundsansvar. På den måde er DanWatch med til at fremme ansvarlig vækst og udvikling.” Thomas Ravn-Pedersen, formand for Timbuktu Fonden.

Tip os

Har du en idé, eller har du kendskab til forhold, som du mener, vi bør undersøge – så kontakt os.

Det kan også være, at du er freelancejournalist med en god ide – skriv eller ring.

Jeg vil være anonym

Du kan bruge formularen – også anonymt – men vil du være helt sikker på, at ingen kan spore din kommunikation til os, anbefaler vi, at du installerer app’en Signal på din telefon.

I Signal kan du kontakte os på dette telefonnummer: +45 2340 6664