Vores samarbejder

Danwatch er et prisbelønnet uafhængigt, undersøgende medie og researchcenter, der laver journalistik i offentlighedens interesse. Gennem vores undersøgende journalistik belyser og dokumenterer vi strukturelle problemstillinger vedrørende staters, virksomheder og investorers aktiviteter i henhold til internationale konventioner og national lov.

Det betyder at Danwatch som undersøgende medie med sit helt særligt fokus, har en markant journalistisk placering i det danske medielandskab. Vi afdækker emneområder som de traditionelle medier ikke prioriterer eller ikke selv har ressourcer til undersøge, men vi samarbejder med dem om at videreformidler, og dermed sikrer kommer ud til den brede offentlighed.

Og i en mediekontekst, hvor gravergrupper bliver reduceret og det globale udviklingsfokus hos de traditionelle medier bliver nedprioriteret, betyder det at Danwatch i dag samarbejder med førende danske og internationale medier og gravergrupper i forhold til både research- og lanceringssamarbejder om vores undersøgelser. Herunder samarbejder vi med DR Horisont, P1 Dokumentar, DR Ultra, Politikens Gravergruppe, TV2 Nyheders Gravergruppe, ARIJ (Arab Reporters for Investigiative Journalism, The Guardian, Aljazeera, m.fl.

Endvidere var Danwatch det første danske medie, der blev en del af Googles journalistiske fond for europæiske medier: Google Digital News Initiative Innovation Fond, der bl.a. også omfatter: Financial Times, AFP, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Telegraph og Bureau of Investigative Journalism.

Danwatch i andre medier

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load