Vores samarbejder

Danwatch er et prisbelønnet uafhængigt, undersøgende medie og researchcenter, der laver journalistik i offentlighedens interesse. Gennem vores undersøgende journalistik belyser og dokumenterer vi strukturelle problemstillinger vedrørende staters, virksomheder og investorers aktiviteter i henhold til internationale konventioner og national lov.

Det betyder at Danwatch som undersøgende medie med sit helt særligt fokus, har en markant journalistisk placering i det danske medielandskab. Vi afdækker emneområder som de traditionelle medier ikke prioriterer eller ikke selv har ressourcer til undersøge, men vi samarbejder med dem om at videreformidler, og dermed sikrer kommer ud til den brede offentlighed.

Og i en mediekontekst, hvor gravergrupper bliver reduceret og det globale udviklingsfokus hos de traditionelle medier bliver nedprioriteret, betyder det at Danwatch i dag samarbejder med førende danske og internationale medier og gravergrupper i forhold til både research- og lanceringssamarbejder om vores undersøgelser. Herunder samarbejder vi med DR Horisont, P1 Dokumentar, DR Ultra, Politikens Gravergruppe, TV2 Nyheders Gravergruppe, ARIJ (Arab Reporters for Investigiative Journalism, The Guardian, Aljazeera, m.fl.

Endvidere var Danwatch det første danske medie, der blev en del af Googles journalistiske fond for europæiske medier: Google Digital News Initiative Innovation Fond, der bl.a. også omfatter: Financial Times, AFP, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Telegraph og Bureau of Investigative Journalism.

Danwatch i andre medier

Om Danwatch

Danwatch er et uafhængigt, undersøgende medie og researchcenter, der laver journalistik i offentlighedens interesse.

Prøv vores nyhedsbrev
Kontakt

Danwatch
Gammeltorv 8, 3.
1457  København K
Denmark

Tlf: +45 3210 5214

E-mail: info@danwatch.dk

danwatch.dk

Direktør og Executive Editor Jesper Nymark

Ansv. chefredaktør Louise Voller