Watchtalks

OBS På grund af covid-19 er vores Watchtalks indtil videre sat på hold.

Med udgangspunkt i vores journalistik, undersøgelser eller podcasts holder vi løbende en række WatchTalks. Her fortæller vi om vores særlige journalistik, der befinder sig i det besværlige krydsfelt mellem udviklings-, udenrigs- og erhvervsjournalistik.

Vi belyser og fortæller om, hvordan vi herhjemme er forbundet med nogle af verdens mest sårbare mennesker i udviklingslande og vækstøkonomier gennem vores tøj, mad eller penge.

WatchTalks

  • Giver et unikt indblik i, den måde vi laver vores journalistik, hvem vi laver det med, og den kontekst/land det er foretaget i.
  • Inviterer eksperter og andre stakeholders til at dele deres viden og give deres indspark i forhold til vores journalistiske undersøgelser ude fra verden og på den måde at sætte det ind i en større kontekst.

Eksempler på tidligere WatchTalks

  • Er der moderne slaveri bag din skærm?
  • Hvorfor tog det 25 år at forbyde farlig pesticid?

watchtalk

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig ved at klikke på det ønskede arrangement herunder (eller direkte på Facebook her).

Gå ikke glip af den næste afsløring

Leave this field blank

Gå ikke glip af den næste afsløring

  • Få nyt fra en af landets største graverredaktioner.
  • Vi holder virksomheder og stater ansvarlige i forhold til love, konventioner og egne CSR-politikker.
  • Vi forbinder den almindelige dansker med globale problemstillinger og giver et oplyst grundlag at træffe valg på – uanset om det drejer sig om pension, mad, tøj eller andre forbrugsvarer.
Leave this field blank
heartexit-upmagnifierchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram