Uafhængig journalistik er vigtigere end nogensinde før. Men uden din hjælp kan det ikke lade sig gøre.

Watchtalks

OBS På grund af covid-19 er vores Watchtalks indtil videre sat på hold.

Med udgangspunkt i vores journalistik, undersøgelser eller podcasts holder vi løbende en række WatchTalks. Her fortæller vi om vores særlige journalistik, der befinder sig i det besværlige krydsfelt mellem udviklings-, udenrigs- og erhvervsjournalistik.

Vi belyser og fortæller om, hvordan vi herhjemme er forbundet med nogle af verdens mest sårbare mennesker i udviklingslande og vækstøkonomier gennem vores tøj, mad eller penge.

WatchTalks

  • Giver et unikt indblik i, den måde vi laver vores journalistik, hvem vi laver det med, og den kontekst/land det er foretaget i.
  • Inviterer eksperter og andre stakeholders til at dele deres viden og give deres indspark i forhold til vores journalistiske undersøgelser ude fra verden og på den måde at sætte det ind i en større kontekst.

Eksempler på tidligere WatchTalks

  • Er der moderne slaveri bag din skærm?
  • Hvorfor tog det 25 år at forbyde farlig pesticid?

watchtalk

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig ved at klikke på det ønskede arrangement herunder (eller direkte på Facebook her).

Tip os

Har du en idé, eller har du kendskab til forhold, som du mener, vi bør undersøge – så kontakt os.

Det kan også være, at du er freelancejournalist med en god ide – skriv eller ring.

Jeg vil være anonym

Du kan bruge formularen – også anonymt – men vil du være helt sikker på, at ingen kan spore din kommunikation til os, anbefaler vi, at du installerer app’en Signal på din telefon.

I Signal kan du kontakte os på dette telefonnummer: +45 2340 6664