Mediepartnere

Danwatch har fornøjelsen af at samarbejde med både danske og udenlandske medier.

Gennem vores undersøgende journalistik belyser og dokumenterer vi strukturelle problemstillinger vedrørende staters, virksomheder og investorers aktiviteter i henhold til internationale konventioner og national lov.

Det betyder, at Danwatch som undersøgende medie med sit helt særlige fokus, har en markant journalistisk placering i det danske medielandskab. Vi afdækker emneområder som de traditionelle medier ikke prioriterer eller ikke selv har ressourcer til undersøge, men vi samarbejder med dem om at formidle og dermed komme ud til den brede offentlighed.

I en mediekontekst, hvor gravergrupper bliver reduceret og det globale udviklingsfokus hos de traditionelle medier bliver nedprioriteret, samarbejder Danwatch i dag med førende danske og internationale medier og gravergrupper i forhold til både research og lancering om vores undersøgelser. Det drejer sig blandt andre om DR Horisont, P1 Dokumentar, DR Ultra, Politikens Gravergruppe, TV2 Nyheder’s gravergruppe, ARIJ (Arab Reporters for Investigative Journalism, The Guardian, Al Jazeera, m.fl.

Endvidere var Danwatch det første danske medie, der blev en del af Googles journalistiske fond for europæiske medier: Google Digital News Initiative Innovation Fond, der bl.a. også omfatter: Financial Times, AFP, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Telegraph og Bureau of Investigative Journalism.

Gå ikke glip af den næste afsløring

Nyhedsbrev sign-up
heartexit-upmagnifierchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram