Mediepartnere

Danwatch er et prisbelønnet uafhængigt, undersøgende medie og researchcenter, der laver journalistik i offentlighedens interesse. Gennem vores undersøgende journalistik belyser og dokumenterer vi strukturelle problemstillinger vedrørende staters, virksomheder og investorers aktiviteter i henhold til internationale konventioner og national lov. Det betyder at Danwatch som undersøgende medie med sit helt særligt fokus, har en markant journalistisk […]

Danwatch er et prisbelønnet uafhængigt, undersøgende medie og researchcenter, der laver journalistik i offentlighedens interesse. Gennem vores undersøgende journalistik belyser og dokumenterer vi strukturelle problemstillinger vedrørende staters, virksomheder og investorers aktiviteter i henhold til internationale konventioner og national lov.

Det betyder at Danwatch som undersøgende medie med sit helt særligt fokus, har en markant journalistisk placering i det danske medielandskab. Vi afdækker emneområder som de traditionelle medier ikke prioriterer eller ikke selv har ressourcer til undersøge, men vi samarbejder med dem om at videreformidler, og dermed sikrer kommer ud til den brede offentlighed.

Og i en mediekontekst, hvor gravergrupper bliver reduceret og det globale udviklingsfokus hos de traditionelle medier bliver nedprioriteret, betyder det at Danwatch i dag samarbejder med førende danske og internationale medier og gravergrupper i forhold til både research- og lanceringssamarbejder om vores undersøgelser. Herunder samarbejder vi med DR Horisont, P1 Dokumentar, DR Ultra, Politikens Gravergruppe, TV2 Nyheders Gravergruppe, ARIJ (Arab Reporters for Investigiative Journalism, The Guardian, Aljazeera, m.fl.

Endvidere var Danwatch det første danske medie, der blev en del af Googles journalistiske fond for europæiske medier: Google Digital News Initiative Innovation Fond, der bl.a. også omfatter: Financial Times, AFP, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Telegraph og Bureau of Investigative Journalism.

Danwatch i andre medier

Gå ikke glip af den næste afsløring

Leave this field blank
heartexit-upmagnifierchevron-down

Tip os

Har du en idé, eller har du kendskab til forhold, som du mener, vi bør undersøge – så kontakt os.

Det kan også være, at du er freelancejournalist med en god ide – skriv eller ring.

Jeg vil være anonym

Du kan bruge formularen – også anonymt – men vil du være helt sikker på, at ingen kan spore din kommunikation til os, anbefaler vi, at du installerer app'en Signal på din telefon.

I Signal kan du kontakte os på dette telefonnummer: +45 2340 6664

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram