Priser

Ind i mellem bliver vores journalistik hædret med priser. Læs mere her.

2021: Anders Bordings Journalistpris

Danwatch vandt Journalistprisen for bedste journalistiske produkt i konkurrence med fagbladet Folkeskolen og Videnskab.dk.

2020: FUJs metodepris

Danwatch og TV2 modtog Foreningen for Undersøgende Journalistiks metodepris for afsløringerne af dansk eksport af militært udstyr, der er blevet anvendt i Yemen-krigen. Metodeprisen går til et projekt, der har benyttet sig af særligt originale eller forbilledlige metoder i det journalistiske arbejde. "Journalisternes metodiske arbejde er inspirerende og forbilledlig," lød det blandt andet i juryudtalelsen.

2018: Anders Bordings Mediepris

”[Danwatch får prisen] for at have skabt et uafhængigt, undersøgende medie med fokus på ansvar i den globaliserede økonomi og for at have vist nye veje for, hvordan journalistik finansieres og skabes i samarbejde med andre medier.” Fra juryudtalelsen.

2017: CISUs Initiativpris

“Danwatch har gennem de sidste ti år leveret en lang række historier der har sat fokus på problemstillinger omkring danske virksomheders, pensionselskabers og kommuners aktiviteter og samfundsansvar i forhold til udviklingslande med særligt fokus på CSR, arbejdsforhold, menneskerettigheder og investeringer.” Udtalelse fra CISUS's bestyrelse.

2015: Timbuktu Prisen

”DANWATCH får årets pris for sin vigtige rolle som CSR-vagthund i arbejdet med at fremme virksomheders samfundsansvar. På den måde er DanWatch med til at fremme ansvarlig vækst og udvikling.” Thomas Ravn-Pedersen, formand for Timbuktu Fonden.

Gå ikke glip af den næste afsløring

Leave this field blank
heartexit-upmagnifierchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram