Nokia og samsung svarer på Danwatch rapport

Kristoffer Marslev


Husk at dele
Branche
Virksomhed
DanWatch omtaler 10 virksomheder i undersøgelsen 'Børneguld i din Mobil?'. Læs deres kommentarer til rapporten.
Kristoffer Marslev


I undersøgelsen ‘Børneguld i din Mobil’ (Child mined gold in your gadgets) beskriver vi, hvordan guldet i vores mobiltelefoner kan komme fra miner, hvor børn helt ned til seks år arbejder med livet og helbredet som indsats. Alle mobiltelefoner indeholder guld, men ingen af Europas bedst sælgende mobilproducenter kan garantere, at guldet i deres produkter kommer fra miner uden børnearbejde.

DanWatch foreholder altid de virksomheder, vi undersøger, vores findings. To ud af de ti undersøgte virksomheder har valgt at svare, nemlig Samsung og Nokia.

Udtalelser fra Mobilproducenter

Relaterede nyheder
Mere om samme ...
Virksomhed
Branche

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load