Danwatch ansætter Cavlingpris-vindende journalist og underviser

Foto: Lars Nybøll
Nikolaj Houmann Mortensen

JournalistHusk at dele
Tema
Fra januar 2019 vil journalist Charlotte Aagaard indgå i Danwatchs redaktion. Hendes erfaring og engagement som både udenrigsjournalist og underviser passer lige ind i Danwatchs nuværende udvikling, siger Danwatchs direktør Jesper Nymark.
Nikolaj Houmann Mortensen

JournalistEfter nytår skal journalist Charlotte Aagaard være en del af Danwatchs redaktion, hvor hun skal bidrage til at udvikle Danwatchs graverjournalistik såvel som Danwatchs undervisningssamarbejder med internationale medier.

“Jeg brænder for at lave kritisk, undersøgende journalistik, der rækker ud over Danmarks grænser. Og det er Danwatch et af det få medier herhjemme, som gør. Hos Danwatch har jeg desuden mulighed for at undervise i undersøgende journalistik og samarbejde med uafhængige journalister i ind- og udland. Det glæder jeg mig rigtig meget til,” siger hun.

Charlotte Aagaard er prisbelønnet journalist med speciale i Mellemøsten og dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik. Hun er journalistisk lektor på Syddansk Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har mere end 20 års erfaring som journalist og underviser.

I 2003 modtog hun Cavling-prisen for sin journalistiske dækning af grundlaget for Danmarks deltagelse i Irak-krigen, og hun har gennem årene dækket konflikter og krige i store dele af verden.

“Vi ser frem til at samarbejde med Charlotte Aagaard og er overbeviste om, at hun med sin erfaring, indsigt og engagement vil kunne være med til at sikre, at Danwatch fortsætter sin udvikling - både redaktionelt og i forhold til vores internationale journalistiske samarbejder,” siger Danwatchs direktør Jesper Nymark.

Relaterede nyheder
Mere om samme ...
Tema

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load