Danwatch vinder bevilling fra Journalismfund

Sally Jensen

JournalistHusk at dele
Tema
Organisationen Journalismfund har tildelt Danwatch et økonomisk tilskud, der skal gå til et undersøgende journalistisk samarbejdsprojekt mellem toneangivende europæiske medier.
Sally Jensen

Journalist“Hemmelig brug af pesticider” er den overordnede titel på det journalistiske samarbejdsprojekt, som den europæiske journalistfond, Journalismfund, netop har bevilget midler til.

"Vi er meget stolte over at få en del af den økonomiske pulje fra Journalismfund", siger Louise Voller, chefredaktør hos Danwatch.

Puljen er øremærket til dybdegående, journalistiske projekter og journalistisk samarbejde på tværs af landegrænser.

Projektet “Hemmelig brug af pesticider” skal de kommende måneder researches af journalister fra medier i EU og USA, herunder det franske dagblad Le Monde, Investigative Reporting Denmark, polske Newsweek og Vsquare, spanske El Confidential, slovenske Ostro, Vecer og Pop TV samt amerikanske Midwest Center for Investigative Reporting.

Relaterede nyheder
Mere om samme ...
Tema

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load