Uafhængig journalistik er vigtigere end nogensinde før. Men uden din hjælp kan det ikke lade sig gøre.

Foredrag & kurser

Hos Danwatch tror vi på, at undersøgende journalistik giver et godt grundlag for at forstå, navigere og træffe oplyste valg i den verden, vi alle er en del af. Book et foredrag med en af vores journalister.

Vi fortæller altid gerne om vores journalistik og de strukturelle problemstillinger i udviklings- og vækstlande, vi stiller skarpt på, uanset om det er komplekse emner, som skattely, pension, investeringer, skibsophug eller nære ting som de fødevarer, tekstil og elektronik, vi bruger i vores hverdag.

Det lyder spændende. Men er det for alle ?

Ja! Vi rejser ud og dækker konflikter rundt om i verden, og tegner gennem vores journalistik forbindelser mellem de globale problemstillinger og hverdagen herhjemme i Danmark. Vi styrker grundlaget for, at vi herhjemme kan træffe oplyste valg, uanset om det drejer sig om pension, mad eller tøj. Vi inviteres i dag til at holde oplæg og foredrag på gymnasier, universiteter, handelshøjskoler, i interesseorganisationer og virksomheder.

Vi taler oftest om den virkelighed, vi oplever, når vi laver undersøgende journalistik ude i verden, men vi kan også tilpasse indholdet alt efter målgruppens forudgående kendskab til stofområdet. Det kan være gennemgang af en specifik undersøgelse, et generelt oplæg om CSR og varekæder, fokus på vores metodiske tilgange eller noget helt andet.

Hvis du vil vide mere?

Ring til os på +45 8155 0076

eller skriv en mail til info@danwatch.dk for en uforpligtende snak om indhold, priser, booking m.m.

Tip os

Har du en idé, eller har du kendskab til forhold, som du mener, vi bør undersøge – så kontakt os.

Det kan også være, at du er freelancejournalist med en god ide – skriv eller ring.

Jeg vil være anonym

Du kan bruge formularen – også anonymt – men vil du være helt sikker på, at ingen kan spore din kommunikation til os, anbefaler vi, at du installerer app’en Signal på din telefon.

I Signal kan du kontakte os på dette telefonnummer: +45 2340 6664