Kaffens skyggeside i billeder

Redaktion


Husk at dele
Branche
Vi har undersøgt dette
Undersøgelse

Bitter kaffe

Billedserie fra kaffefarme i Etiopien og Brasilien.
Redaktion


ADDIS ABABA, ETIOPIEN – I dag er kaffe en af Etiopiens største eksportprodukter. Med kaffens succes kommer dog også en lang række udfordringer. På grund af manglende information har bønderne ingen chance for selv at fastsætte en pris for deres hårdt dyrkede kaffe. En stor del af bønderne mister mange penge, når de sælger til lokale handlende, og mange har svært ved at øjne en fremtid i det, der burde være deres hjemlands stolthed.

MINAS GERAIS, BRASILIEN – Slaveri og mangel på rettigheder er udbredt i brasiliansk kaffeproduktion, der er verdens største. DanWatch har mødt bønderne på brasilianske kaffefarme.

Foto: Andreas Beck

 
Relaterede nyheder
Mere om samme ...
Branche

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load