5. marts 2019

P1-redaktør bliver ny chefredaktør på Danwatch

Danwatch har ansat Jesper Hyhne som ny chefredaktør. Han kommer fra en stilling som redaktør på P1 Dokumentar. Hans erfaring, faglighed og netværk bliver en stor styrke for Danwatch fremover, fremhæver direktør for Danwatch, Jesper Nymark.

Jesper Hyhne fra P1 Dokumentar bliver ny chefredaktør for Danwatch. Jesper Hyhne

Det bliver P1 Dokumentars redaktør, Jesper Hyhne, der bliver ny chefredaktør for Danwatch, og dermed skal lede og udvikle redaktionens fremtidige journalistiske arbejde.

“Jeg synes på mange måder, jobbet var skræddersyet til mig”, siger Jesper Hyhne.

“Den form for undersøgende journalistik som Danwatch laver, altså at holde stater og virksomheder op på deres fine ord på glittet papir og at tvinge dem til at korrigere de fejl, de har lavet, har været en stærk motivation for mig”.

Danwatchs arbejde er velkendt for Jesper Hyhne, fordi P1 Dokumentar flere gange tidligere har samarbejdet med Danwatch.

“Jeg kender den type af historier, som Danwatch laver, ret godt, og jeg er blevet imponeret over grundigheden og det høje faglige niveau”.

[elementor-template id="29839"]

Radiobaggrund kan styrke formidling

Hans journalistiske erfaring og baggrund, blandt andet inden for radio og podcast, kan tjene som inspiration til at styrke Danwatchs formidling og til at udvikle fremtidige formater og målgrupper.

“Det er i hvert fald noget, vi skal snakke om, så formen på de historier, Danwatch laver, bedst muligt når de mennesker, vi gerne vil nå. Det kan man jo gøre ved at vælge samarbejdspartnere, der er dygtige til det, eller Danwatch kan selv arbejde med det”, siger Jesper Hyhne.

Direktør for Danwatch, Jesper Nymark, er personligt glad og stolt over at få Jesper Hyhne ind som en del af holdet.

“Det har været et meget bredt og kvalificeret ansøgerfelt, og vi er stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Jesper Hyhne, der med sin journalistiske erfaring, faglighed og sit netværk kan være med til at sikre udviklingen af Danwatch fremover”.

Gå ikke glip af den næste afsløring

Leave this field blank

Gå ikke glip af den næste afsløring

  • Få nyt fra en af landets største graverredaktioner.
  • Vi holder virksomheder og stater ansvarlige i forhold til love, konventioner og egne CSR-politikker.
  • Vi forbinder den almindelige dansker med globale problemstillinger og giver et oplyst grundlag at træffe valg på – uanset om det drejer sig om pension, mad, tøj eller andre forbrugsvarer.
Leave this field blank
heartexit-upmagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram