Uafhængig journalistik er vigtigere end nogensinde før. Men uden din hjælp kan det ikke lade sig gøre.

Danwatch Journalistik

Vi har valgt, at vores journalistik skal være tilgængelig for alle. Men den er ikke gratis at producere. Derfor håber vi, at dem, der kan, vil støtte os.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Vind en plakat – svar på vores læserundersøgelse

Hvis du vil bruge 5 minutter på at svare på spørgsmål i vores survey - anonymt naturligvis - bliver vi klogere. Og det kommer dig til gode i form af bedre og mere målrettet journalistik om staters og virksomheders ansvar for miljø og menneskerettigheder.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Vi har 10 spørgsmål, der tager under 5 minutter at svare på.

Klik her – læserundersøgelse.Vælg én af vores fem plakater, hvis du bliver udtrukket som vinder.

Mange tak for din tid!

Identitetskort fra Yumi-Hwang i hænderne på hendes far. Yumi var 21 år, da hun døde af kræft, angiveligt som følge af sit arbejde med komponenter til IT på Samsungs Giheung fabrik i Sydkorea. Danwatch interviewede Yumis forældre i maj 2014. Foto: Uffe Weng
Cambodjas tekstilindustri beskæftiger 700.000 mennesker. Mere end 1800 af dem besvimede sidste år af udmattelse, og 7000 af deres kollegaer var involveret i trafikuheld på vej til eller fra arbejde. Foto: Danwatch
Hvert år befrier det brasilianske beskæftigelsesministerium arbejdere fra slavelignende arbejdsforhold på kaffeplantager. Foto: Danwatch.
En nomade ser på, mens Vestas vindmøller ruller ind i Kenya. Marts 2016. Foto: Shafiur Rahman
Flere hundrede pastoralister fra Lake Turkana sagsøger Lake Turkana Wind Power project for illegal landovertagelse. Danwatch dækkede historien, der ved redaktionens afslutning endnu ikke var afgjort. Foto: Shafiur Rahman.
Relaterede nyheder

Få vores nyhedsbrev

Hjælp os med at forbinde dig til verden …​

Danwatch holder dig opdateret på, hvordan Danmark er forbundet til de mest sårbare mennesker i verden. Vi holder øje med de forhold, vores fødevarer, tøj og teknologi bliver til under, og vi holder øje med, hvad danske virksomheder laver i udlandet.

Vi tror på, at alle skal have fri adgang til kritisk journalistik, der forbinder os til verden. Derfor har vi som et af de eneste medier i Danmark valgt, at vores journalistik skal være gratis. Samtidig mener vi ikke, at vi troværdigt og kritisk kan dække danske virksomheder og samtidig være økonomisk afhængige af dem. Derfor er Danwatch fri for annoncer.

Danwatch har kun kunnet forblive uafhængige, kritiske, gratis og annoncefri, fordi vi får støtte fra fonde, donorer og støttemedlemmer. Nu mere end nogensinde har vi også brug for din hjælp. Støt Danwatch med et en enkelt donation eller et fast månedligt beløb.

Tip os

Har du en idé, eller har du kendskab til forhold, som du mener, vi bør undersøge – så kontakt os.

Det kan også være, at du er freelancejournalist med en god ide – skriv eller ring.

Jeg vil være anonym

Du kan bruge formularen – også anonymt – men vil du være helt sikker på, at ingen kan spore din kommunikation til os, anbefaler vi, at du installerer app’en Signal på din telefon.

I Signal kan du kontakte os på dette telefonnummer: +45 2340 6664

Bankoverførsel

Enkeltbidrag

Merkur Bank

Registreringsnr.: 8401

Kontonr.: 0001 119 355

Bemærk, at du skal donere min. 200 kr. for at dit støttebidrag kan være med til at kvalificere os til at søge Tipsmidler.

Husk at skrive dit fulde navn, og gerne din e-mail som kommentar til overførslen. Tilføj dit CPR nr i kommentarfeltet, hvis du ønsker skattefradrag.

Want to make an international donation?

IBAN:
DK4284010001119355

SWIFT/BIC:
MEKUDK21

Click here

Bliv støttemedlem

Fast overførsel med Betalingsservice. Som fast bidragsyder accepterer du, at vi opbevarer dine data som beskrevet her.

Regnr., kontonr. og CPR-nr. bruges kun til at oprette en betalingsservice-aftale, således at fremtidige betalinger kan trækkes automatisk.