Vind en plakat – svar på vores læserundersøgelse

Redaktion


Husk at dele
Tema
Hvis du vil bruge 5 minutter på at svare på spørgsmål i vores survey - anonymt naturligvis - bliver vi klogere. Og det kommer dig til gode i form af bedre og mere målrettet journalistik om staters og virksomheders ansvar for miljø og menneskerettigheder.
Redaktion


Vi har 10 spørgsmål, der tager under 5 minutter at svare på.

Klik her – læserundersøgelse.Vælg én af vores fem plakater, hvis du bliver udtrukket som vinder.

Mange tak for din tid!

Identitetskort fra Yumi-Hwang i hænderne på hendes far. Yumi var 21 år, da hun døde af kræft, angiveligt som følge af sit arbejde med komponenter til IT på Samsungs Giheung fabrik i Sydkorea. Danwatch interviewede Yumis forældre i maj 2014. Foto: Uffe Weng

Cambodjas tekstilindustri beskæftiger 700.000 mennesker. Mere end 1800 af dem besvimede sidste år af udmattelse, og 7000 af deres kollegaer var involveret i trafikuheld på vej til eller fra arbejde. Foto: Danwatch

Hvert år befrier det brasilianske beskæftigelsesministerium arbejdere fra slavelignende arbejdsforhold på kaffeplantager. Foto: Danwatch.

En nomade ser på, mens Vestas vindmøller ruller ind i Kenya. Marts 2016. Foto: Shafiur Rahman

Flere hundrede pastoralister fra Lake Turkana sagsøger Lake Turkana Wind Power project for illegal landovertagelse. Danwatch dækkede historien, der ved redaktionens afslutning endnu ikke var afgjort. Foto: Shafiur Rahman.

Relaterede nyheder
Mere om samme ...
Tema

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load