Ali drømmer om at lave robotter

Redaktion


Husk at dele
Land
Ali drømte om at lave robotter, da han var lille dreng i Syrien. Det fortæller han til Medie-fællesskabet Other Story, der har lavet en række video-interviews med syriske flygtninge, der netop er ankommet til Grækenland.
Redaktion


VIDEO-BIOGRAFIER OM FLYGTNINGE

Filmen om Ali er den tredje i en række af flygtningefortællinger, der er produceret af Other Story, et medie-fællesskab, der formidler personlige fortællinger om en verden i forandring. Derfor er vi glade for at samarbejde med Other Story om at udgive deres film fra alle hjørner af verden.

Læs mere om Other Story

Ali drømmer stadig om at lave robotter, men med sin uddannelse som tandlæge vil han først om fremmest bare gerne arbejde i det land, han ender i. Han vil ikke leve af andre folks skatter og hurtigst muligt sende penge hjem til sin familie, som han efterlod i Syrien.

Se Ali fortælle om sine ynglingssteder i Syrien, sin familie og sine drømme i denne rørende video-fortælling fra Other Story.

Relaterede nyheder
Mere om samme ...
Land

Når du nu er nået langt ...

Så har vi en lille tjeneste at bede dig om. Flere end nogensinde læser Danwatch’ journalistik,  men få betaler for det. Det er ok, da vi ikke, som mange andre medier, ønsker at ”låse” vores journalistik inde bag en digital betalingsmur. Vi laver vores journalistik i offentlighedens interesse, og derfor er det også vigtigt for os, at den er frit tilgængelig.

Og det er her, vi har brug for dig.

Danwatch’ uafhængige undersøgende journalistik koster tid, penge og hårdt arbejde at producere. Hvis alle der læser og værdsætter vores undersøgende journalistik, også støtter op økonomisk, vil vores særlige journalistiske fokus og Danwatch’ fremtid være mere sikker.

Hvis du allerede støtter Danwatch, siger vi mange tak og undskyld ulejligheden.

Seneste nyheder
All articles loaded
No more articles to load
Fik du læst
All articles loaded
No more articles to load