4. oktober 2022

Dokumentarist og tv-producent bliver ny chefredaktør på Danwatch

Adam Dyrvig Tatt er blevet ansat som ny chefredaktør på Danwatch. Han har siden 2018 haft sit eget produktionsselskab. Inden da har han arbejdet som redaktionschef og undersøgende journalist på en lang række dokumentarer.

Danwatch fortsætter sin journalistiske udvikling som ”alternativt” public service-medie. Nu med en erfaren tv-journalist i cockpittet. Foto: Signe Müller/Danwatch

Danwatch har fundet ny chefredaktør med rødder i tv-branchen og den undersøgende journalistik. Valget er faldet på Adam Dyrvig Tatt, der de seneste år har haft sit eget produktionsselskab Aki Film. 

Adam Dyrvig Tatt skal hjælpe Danwatchs journalistik ud til flere mennesker på nye måder.

“Danwatch er et fyrtårn, når det kommer til undersøgende journalistik i Danmark, og spiller en afgørende rolle for kvaliteten i vores samfundsdebat. Derfor er det for mig også et kæmpe privilegium at få lov til at lede og udvikle Danwatch, så vi fremadrettet kan nå endnu længere ud til danskerne”.

Adam Dyrvig Tatt

  • 42 år
  • Senest redaktionschef, tv-vært og undersøgende journalist i TV-branchen
  • Tidligere journalist for bl.a. Information

Før Adam Dyrvig Tatt blev selvstændig med eget produktionsselskab har han været redaktionschef, tv-vært og undersøgende journalist. Undervejs har han været med til at afdække kriminelle miljøer, grådige nyreligiøse ledere og manglende hygiejne på danske hospitaler.

Redaktionen vokser

“Vi er glade for at få Adam ombord, og vi er sikre på at han, med sin baggrund i den undersøgende journalistik og produktionsmiljøet, er den rigtige til at sikre, at Danwatch fortsætter vores journalistiske udvikling og vækst som “alternativt” public service medie,” siger direktør & ansv. chefredaktør Jesper Nymark.

Redaktionen på Danwatch er de seneste år blevet fordoblet i størrelse. Derfor har Danwatch valgt at ansætte Jonathan Tybjerg i en stilling som redaktionschef. Jonathan Tybjerg har været på Danwatch siden 2020 som journalist, redaktionssekretær og senest som konstitueret chefredaktør. 

Adam Dyrvig Tatt tiltræder som chefredaktør pr. 1. oktober, og udgør herefter, sammen med Jonathan Tybjerg og Jesper Nymark, direktør & ansv. chefredaktør, Danwatchs redaktionelle ledelse.

Flere artikler om

Gå ikke glip af den næste afsløring

Nyhedsbrev sign-up
heartexit-upmagnifiercrosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram